Innan ni gör en beställning är det bra att läsa igenom våra köpvillkor som listas nedan. Vi på GDM Performance AB svarar gärna på era frågor som ni kan ställa till kundservice@gdmperformance.se samt till telefonnr: 0736760197.

Köpinformation

GDM Performance AB reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida kan innehålla tekniska och/eller grafiska och typografiska fel. Informationen på gdmperformance.se tillhandahålls i informativt syfte och i befintligt skick utan garantier av något slag, inklusive, men ej begränsat till, antydda garantier om användbarhet, lämplighet för allmänna såväl som specifika ändamål och syften.

Redan optimerade fordon

Om ert fordon visar sig vara redan optimerat/trimmat efter att vi börjat arbeta med den och det inte finns utrymme för förbättring kommer vi ta ut en avgift på 1000:- för vår arbetskostnad.

Priser

Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning och inkluderar svensk moms på 25%. Det inkluderar inte effektmätning/dynokörning. Önskas effektmätning bokas detta i samband med bokning av optimering till en merkostnad av 1500:-.

Beställning
Vi tar emot beställningar genom hemsidans kontaktformulär eller genom att skicka e-post samt över telefon till 0736760197. Beställningar hämtas och/eller monteras på plats hos oss. GDM Performance AB behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Betalning

De betalningsmetoder vi på GDM Performance AB accepterar är kontantbetalning eller Swish. Personer under 18 år behöver målsmans godkännande innan köp kan genomföras.

Garantier

Vi lämnar två års garanti på vår mjukvara. Om trimmet försvinner vid en uppdatering hos märkesåterförsäljare gör vi ett nytt trim kostnadsfritt inom 2 år från optimeringstillfället. Gäller ej om tillverkaren uppdaterat säkerheten i programvaran i samband med uppdateringen så vi ej längre kan kommunicera med motorstyrdonet. Visar det sig vid besöket här att bilen inte blivit uppdaterad (trimmet finns kvar i styrdonet) blir ni debiterad 1000:- för den arbetstid vi lagt ner för att undersöka mjukvaran.

GDM Performance AB ansvarar ej för skador på motor eller drivlina (även bilelektronik) efter mjukvaruuppgradering.
GDM Performance AB ansvarar ej för eventuell stilleståndsersättning, hyrbil etc.

Vi ansvarar inte för skador på inskickade styrboxar då vi inte kan garantera hur de hanteras under leveransen.

7 dagars öppet köp, gäller ej enbart EGR/DPF/AdBlue-off (utan optimering), dynokörning samt mappning i dyno/bromsbänk.

Generell info angående bensinmotorer med turbo

Se till att ha nya tändstift innan optimering för att undvika risk för misständning. Samma sak gäller tändspolar som är gamla/slitna. Se till så att inga slangar har läckor och byt om de känns torra och spröda.

Generell info angående dieselmotorer

Bränslefiltret skall bytas inom service intervallet. Se till så att inga slangar har läckor och byt om de känns torra och spröda.

Registreringsbesiktning

Det går inte att registrera in bilen med den nya effekten om den är helbilsgodkänd (Bilar tillverkade 1996 och framåt).

Övrigt
GDM Performance AB reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll