Innan ni gör en beställning är det bra att läsa igenom våra köpvillkor som listas nedan. Vi på GDM Performance AB svarar gärna på era frågor som ni kan ställa till kundservice@gdmperformance.se samt till telefonnr: 0736760197.

Köpinformation

GDM Performance AB reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida kan innehålla tekniska och/eller grafiska och typografiska fel. Informationen på gdmperformance.se tillhandahålls i informativt syfte och i befintligt skick utan garantier av något slag, inklusive, men ej begränsat till, antydda garantier om användbarhet, lämplighet för allmänna såväl som specifika ändamål och syften.

Priser

Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning och inkluderar svensk moms på 25%.  

Beställning
Vi tar emot beställningar genom hemsidans kontaktformulär eller genom att skicka e-post samt över telefon till 0736760197. Beställningar hämtas och/eller monteras på plats hos oss. GDM Performance AB behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Betalning

De betalningsmetoder vi på GDM Performance AB accepterar är kontantbetalning eller Swish. Personer under 18 år behöver målsmans godkännande innan köp kan genomföras.

Garantier

Vi lämnar två års garanti på vår mjukvara.
GDM Performance AB ansvarar ej för skador på motor eller drivlina (även bilelektronik) efter mjukvaruuppgradering.
GDM Performance AB ansvarar ej för eventuell stilleståndsersättning, hyrbil etc.

Vi ansvarar inte för skador på inskickade styrboxar då vi inte kan garantera hur de hanteras under leveransen.

Övrigt
GDM Performance AB reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll