900/9-3 1994-2003
Trim till Saab 900 och 9-3

900/9-3 1994-2003 

Underkategorier

 • Steg 1 - Bensin

  Här hittar ni steg 1 till Saab 900 och 9-3. Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.

 • Steg 1 - Diesel

  Här finner ni Steg 1 mjukvarutrim till er Saab 9-3 med dieselmotor. Vi använder oss inte av så kallade effektboxar. Istället uppdaterar vi mjukvaran i styrdonet för att bibehålla säkerhetsfunktioner m.m.

 • Steg 2 - Bensin
  Här hittar ni steg 2 till Saab 900 och 9-3. Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.
 • Steg 3 - Bensin
  Här hittar ni steg 3 till Saab 900 och 9-3. Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.
 • E85 Steg 1
  Kör din Saab på E85 - Etanol genom BioPower funktionalitet med ett E85 steg 1. Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.
 • E85 Steg 1+
  Kör din Saab på E85 - Etanol genom BioPower funktionalitet med ett E85 steg 1+. Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.
 • E85 Steg 3
  Kör din Saab på E85 - Etanol genom BioPower funktionalitet med ett E85 steg 3. Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.
 • E85 Steg 3+
  Kör din Saab på E85 - Etanol genom BioPower funktionalitet med ett E85 steg 3+. Med ett Steg 3+ blir bilen helt förvandlad och prestandan är enormt mycket bättre än original! Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.
 • E85 Steg 4
  Kör din Saab på E85 - Etanol genom BioPower funktionalitet med ett E85 steg 4.Ett Steg 4 är till för dem som inte vill kompromissa med prestandan och vill ta sin bil till nästa nivå! Innan montering av uppgraderingen utförs ett gratis diagnos/felsökningstest för att se så att allt står rätt till med din bil. Din originalmjukvara sparas hos oss för att kunna användas om ni vid ett framtida tillfälle skulle vilja återställa bilen till original.